![]() |
Tesekkürlerim Aktif Konular Üye Listesi Arama |
| Kurumlarımız | |
| |
|
| Yazar | Mesaj | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
zile78
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 23-Temmuz-2008 Konum: Tokat Gönderilenler: 2 ![]() Tesekkür: 0 Rep: 6 |
![]() Konu: ZİLE HALK EĞİTİMİ MERKEZİGönderim Zamanı: 13-Kasım-2008 Saat 19:34 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
KURUMUMUZDAN BEKLENTİLERİNİZİ PAYLAŞMANIZI İSTİYORUM.
YENİ FİKİRLER VE DÜŞÜNCELER UFKUMUZU AÇACAKTIR...
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
hserezli
Yönetici
Kayıt Tarihi: 13-Şubat-2008 Konum: Tokat Gönderilenler: 28 ![]() Tesekkür: 0 Rep: 48 |
![]() Gönderim Zamanı: 15-Kasım-2008 Saat 14:23 |
|
Yazınız üzerine bu gün MEB sitesinde Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü web sitesine girdim. Çok kapsamlı ve geniş bir faaliyet alanınına sahip olduğunuzu öğrendim. Her konuda ve alanda onlarca sayıda kurslarınız var. Zile de bu faaliyetlerden hangilerini yapıyorsunuz. Lütfen bu konuda bizi aydınlatınız. Zile de yıllardan beri var olan bildiğimiz klasik çiçek, biçki dikiş,nakış, halıcılık gibi kurslara yenileri katıldımı?
Bu konularda bilgi verirseniz memnun oluruz. Ayrıca faaliyetlerinizden arada sırada bizi haberdar ederseniz çalışmalarınızı sitemizde haber yaparız. Çalışmalarınızı daha geniş kitlelere duyurma imkanı olur.
Hulusi SEREZLİ
|
![]() |
| tesekkür edenler: | zelanakkas, AloneWolf, | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
zile78
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 23-Temmuz-2008 Konum: Tokat Gönderilenler: 2 ![]() Tesekkür: 0 Rep: 6 |
![]() Gönderim Zamanı: 18-Kasım-2008 Saat 20:53 |
|
Sayın Hulusi Bey ilginiz için çok teşekkür ederim bende halk eğitim merkezine müdür yrd olarak yeni atandım daha önce dinçerler lisesinde tarih öğretmeniydim. merkezimizi zile de daha faal hale getirmek için elimden geleni yapacağım çağın gerekli kıldığı kursların açılması için yönetimimizle beraber uğraş vereceğiz tabiki sizin gibi dostlarımızın katkılarıyla.. şuan internet sitemizi yeniledim http://zilehem.meb.k12.tr/ ve buradan her türlü takibi yapabilirsiniz binamız yepyeni yüze kavuştu sıra halk eğitim merkezini zile ile iç içe hale getirmek hedefimizde yıl sonu gösterileri konser,tiyatro,sergi,yarışma,gibi halkla bütünleşeceğimiz organizasyonlar var ancak bunlar zaman alacak gibi benim de işi tam kavramam lazım çünkü yaptığım öğretmenlikten farklı, değişik bir alan ,şuan belki bilmeyenler vardır diye yazacağım zile de değişik alanlarda kurslarımız açılmış bulunmakta açılmaya da devam edecek... SERKAN KAZAN
|
![]() |
| tesekkür edenler: | hserezli, AloneWolf, | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|